Uteköket

av Mauritz Larsson Stormgaard

Med enbart eld, glöd och rök kan du i ett rustikt utekök skapa smakupplevelser som knappt ens det mest glänsande, högteknologiska kockkök kan mäta sig med.

Utan tillgång till modern utrustning som ångugnar och induktionshällar, visar det sig att eld, glödbäddar, kokgropar och långsam rökning kan ta fram unika egenskaper hos råvarorna.

Erbjudanden!

Här presenterar vi olika erbjudanden och utvalda produkter från olika partners för våra läsare. Inlägget innehåller annonslänkar.

Fler erbjudanden

Mat i sommartid

Mat i sommartid

Mat i sommartid av Mathias Dahlgren. I hyllade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg.


DET HÄNDER PÅ MUSKÖ

Se vad som är på gång på Muskö här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Annons

Glamping i Sverige - Min Drömresa

Stöd våra lokala Musköföretag!

Det händer på Muskö.nu

Inget evenemang hittades!

Populärast just nu

Currently trending:

Annons

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

* markerar obligatoriska fält

Annons

[]