Uteköket

av Mauritz Larsson Stormgaard

Med enbart eld, glöd och rök kan du i ett rustikt utekök skapa smakupplevelser som knappt ens det mest glänsande, högteknologiska kockkök kan mäta sig med.

Utan tillgång till modern utrustning som ångugnar och induktionshällar, visar det sig att eld, glödbäddar, kokgropar och långsam rökning kan ta fram unika egenskaper hos råvarorna.

Erbjudanden!

Här presenterar vi olika erbjudanden och utvalda produkter från olika partners för våra läsare. Inlägget innehåller annonslänkar.

Fler erbjudanden

Tips! Trädgårdsböcker på bokrean!

Tips! Trädgårdsböcker på bokrean!

Snurrar dina tankar kring trädgård, blommor och odling kan du spana in dessa boktips som kan ge dig nya idéer och värdefulla tips på allt från grävning till grönsaksodling.

Laga mat på stekhäll

Laga mat på stekhäll

I den här boken får du lära dig allt du behöver veta för att lyckas med din matlagning på stekhäll.

Holy Smoke BBQ – ingen rök utan kött

Holy Smoke BBQ – ingen rök utan kött

Brisket, shortribs, pulled pork – När du första gången smakar äkta amerikansk bbq är det lätt att förstå varför människor vallfärdar till de platser där den långsamma rökningen tas på största allvar.

Middag i en gryta

Middag i en gryta

Middag i en gryta av Tareq Taylor. En av Sveriges största matprofiler, prisade kocken Tareq Taylor, kommer här med en ny kokbok full av grytor.


DET HÄNDER PÅ MUSKÖ

Se vad som är på gång på Muskö här!

Loppisar lördag 1 juli

Loppisar lördag 1 juli

Ett flertal Loppisar är igång lördag 1 juli. Dels storloppisen i hembygdsgården och gårdsloppis på Altorpsvägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Annons

Stöd våra lokala Musköföretag!

Det händer på Muskö.nu

Inget evenemang hittades!

Populärast just nu

Annons

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

* markerar obligatoriska fält

Annons

[]