Sjökrogen öppnar onsdag 5 maj   ​

Krogen skjuter på säsongspremiären till 5 maj.

Uppdaterat 2021-05-04:

Sjökrogen öppnar för säsongen onsdag den 5 maj.


När slår Muskö sjökrog upp portarna i år och hur kommer öppettiderna att se ut?

– Vi öppnar strax innan Valborg onsdag 28 april. Vardagar (ons-tors) har både restaurangen och kiosken öppet 11-20. Fredagar öppnar vi 11.00 och kan förhoppningsvis hålla öppet till 22.00 annars är det till 20.00 som gäller. Lördag och söndag öppnar vi 12.00. Förhoppningsvis kan restaurangen vara öppen till 22.00 både fredag och lördag. Vi följer givetvis rådande restriktioner. Söndagar öppnar vi 12.00 och stänger 16.00. Dessa öppettider gäller maj ut. Sommartid kommer vi ha generösare öppettider precis som tidigare.

Jag hörde att ni har tänkt att satsa på arbetarluncher? Berätta gärna lite mer!

– Vardagar fram till midsommar kommer vi ha dagens lunch (bestående av tre stycken olika rätter) med rejält tilltagna portioner så att alla blir mätta. Fokus kommer att ligga på svensk husmanskost. Det kommer även att serveras nybakat bröd och sallad. Det finns inte en kotte som kommer att bli besviken!

Vad händer i maj månad?

– Vi siktar på att ha olika evenemang men i och med rådande restriktioner så är dessa än ej helt spikade. Håll utkik via våra sociala medier! sjokrog.se på Instagram och Muskö Sjökrog på Facebook.

Hur tänker ni kring er meny i år?

– Vi kommer att ha en spännande meny med fokus på råvaror från havet! Ambitionen är även att variera menyn en hel del och med jämna mellanrum byta ut rätterna. Musköburgaren är ett givet inslag men i år har vi lagt krutet på att göra den supergod! Vi kommer också att servera en fantastisk fiskgryta. Vi har även uppdaterat vårt dryckessortiment med nya, spännande viner. Några nya ölsorter kommer även att finnas i sortimentet. Det kommer att finnas både mat och dryck som passar olika plånböcker och önskemål.

Har ni gjort några spännande satsningar för året?

– Vi har bland annat införskaffat ny restaurangutrustning som kommer att underlätta vår logistik och bidra till att maten kommer smaka ännu bättre! Vi kommer även att bygga ut uteserveringen och göra den mer ombonad och mysig. Det blir också ett stort fokus kring Fotbolls-EM. Vi kommer att ha en EM-hörna med stora TV-skärmar med plats för cirka 20 gäster. När Sverige spelar är tanken att arrangera större events.
Slutligen kommer kiosken att få ett rejält ansiktslyft i år. Vi tror att vi kommer göra många Musköbor och sommargäster nöjda med vårt nya sortiment! Vi presenterar en till inriktning i kiosken en bit in på sommaren. Håll utkik!

– Slutligen vill vi önska ALLA en fantastisk sommar! Varmt välkomna till oss.

Hemsida: www.sjokrog.se


DET HÄNDER PÅ MUSKÖ

Se vad som är på gång på Muskö här!

Loppisar lördag 1 juli

Loppisar lördag 1 juli

Ett flertal Loppisar är igång lördag 1 juli. Dels storloppisen i hembygdsgården och gårdsloppis på Altorpsvägen.

Annons

Stöd våra lokala Musköföretag!

Det händer på Muskö.nu

Inget evenemang hittades!

Populärast just nu

Annons

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

* markerar obligatoriska fält

Annons

Annons - Muskö Texttavla Ortnamn