Sofia Hermelin – Massage

Diplomerad, certifierad medicinsk massageterapeut.

Sofia Hermelin heter jag och är diplomerad, certifierad medicinsk massageterapeut. Har jobbat uteslutande med massage sedan 2017 och har väldigt fina referenser från företagskunder som; Finansinspektionen, Försvarsmaktens Högkvarter och Kammarrätten – för att nämna några.
 
Vi har vårt landställe i Torpa skog där jag och min familj tillbringar så mycket ledig tid som det bara går, vilket oftast blir alla helger och skollov. Detta möjliggör att när jag nu efter nyligen avslutad föräldraledighet startat upp enskild firma tänker erbjuda mina tjänster i mysigt inredd stuga till alla muskövänner med vänner, om man inte känner att ett besök inne i stan på min klinik som ligger centralt belägen mitt emellan Karlaplan och Stadion är ett bättre alternativ.
 
När du kommer till mig ser vi till att möta dig utifrån där du är just i stunden för att tillsammans hitta en bra massagebehandling som ibland även kan inkludera stretching och vissa träningsövningar för att förhindra att smärta/stelhet uppstår framöver. Jag ser mitt arbete som en möjlighet till att få hjälpa dig till att bli smärtfri, mindre stel samt få en lugn och avkopplande stund. Jag tror på att bygga relationer och hos mig kan du alltid känna dig trygg med fokus ligger på dig samt att du får en förstklassig behandling.
 
Jag har utbildning för all typ av massage men min spetskompetens ligger inom att få stela, trötta och korta muskler att slappna av och bli mer rörliga. 
Har jobbat mycket med människor som arbetar på kontor och idrottare. Jag arbetar främst med djupgående massagemetoder för att hitta den exakta avvägningen med tryck för att på ett lugnt men bestämt sätt få muskeln att slappna av. Metoder jag använder mig av kan vara armbåge, underarm och händer och benämningen på dessa moment är idrottsmassage, revolving/myofasciell behandling, akupressur och triggerpunktsbehandling.
 
Kan hjälpa till med nackspärr, ryggskott eller om du behöver en välbehövlig stund för din kropp att få slappna av lite.
 
Massage hjälper kroppen till snabbare återhämtning efter träningspass vilket gör att du kommer kunna prestera bättre. 
Massage hjälper kroppen att slappna av, frigör kroppens egna ”må bra”-hormon oxytocin och endorfiner samt har en smärtstillande effekt.
Massage sänker blodtrycket om du är stressad.
 
Glöm inte bort att använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare då massage faller under friskvård och därmed är avdragsgillt.
 
30 min – 450:-
60 min – 750:-
90 min – 1000:-
 
För tidsbokning eller frågor: sofia.hermelin@gmail.com eller 070-3355265.
Sofia Hermelin - Diplomerad, certifierad medicinsk massageterapeut