Ny krögare på sjökrogen!

Niklas Norlén Grybb tar över sjökrogen.

Publicerad/uppdaterad: 19 april, 2020
Kategori: Nyheter

Vi passade på att fråga nya krögaren på Muskö Sjökrog vem han är och vad han har för planer.

Vem är du?
Jag heter Niklas Norlén Grybb. Lever ett fartfyllt liv med sambo och tvillingarna Frank och Freja. Jag älskar sport och entreprenörskap men framförallt människor. Jag har arbetat med service hela mitt yrkesliv och är delvis uppväxt i Stockholms Skärgård med en pappa som arbetade med turism så därför passar både restauranglivet och skärgårdslivet mig som handen i handsken.

Vill du berätta lite mer om dessa tankar?
Det spelar ingen roll vilka exotiska platser man reser till i världen – jag hyllar alltid Stockholms skärgård för de människor jag möter på resande fot och därför känns det naturligt för mig att hänge mig skärgårdslivet med allt vad det innebär. Jag har fina minnen ifrån när jag var liten grabb: Jag gick jag upp tidigt på morgonen för att fiska, rökte sedan fisken och begav mig till Ångbåtsbryggan på Finnhamn och sålde fångsten till gästerna som kom in med båtarna samt till sjökrogen intill.

Vilka visioner har du med Muskö Sjökrog?
Jag vill skapa en familjär mötesplats! Ett andra hem. För mig är köket kärnan och därför har jag valt att samarbeta med fantastiskt duktiga kockar. Mitt mål är att forma en meny som passar alla, både i smak och pris. Fokus kommer att ligga på fisk och skaldjur i och med att det är en sjökrog. Har hellre 10 stycken riktigt bra rätter än 50 halvdana.

Vad kan vi vänta oss av sommaren 2020?
En hel del nyheter och förhoppningsvis mycket sol. Bland annat kommer fyra stycken boulebanor att anläggas. Vi kommer dessutom att bygga solsängar på altan intill boulebanan. Det kommer även att finnas mysiga loungegrupper. En gång i veckan från i slutet av juni kommer det arrangeras en dagsfest där vi bjuder in Sveriges bästa popsaxofonist Andreas Ferronato samt andra duktiga artister och DJ:s. Utöver detta blir det givetvis en helt nykomponerad meny och kiosken kommer dessutom få ett ansiktslyft Temat är mjukglass! Alla ska känna sig välkomna! Kom gärna förbi och säg hej. Jag vill lära känna er!

Följ oss gärna på Facebook under namnet Muskö Sjökrog eller på Instagram @sjokrog.se
Löpande information kommer upp på vår hemsida www.sjokrog.se


DET HÄNDER PÅ MUSKÖ

Se vad som är på gång på Muskö här!