Middag i en gryta

av Tareq Taylor

En av Sveriges största matprofiler, prisade kocken Tareq Taylor, kommer här med en ny kokbok full av grytor.

En gryta sköter sig mer eller mindre själv på spisen och gör att du kan ägna dig åt gästerna i stället för åt matlagning.

Så använd kastrullen modell större eller grytan som står där i köksskåpet – ofta!

Visst kan det ta lite tid att få till det där möra köttet som smälter i munnen, men medan grytan puttrar kan du ju göra helt andra saker.

Ett stort plus med grytor är att de ofta kan förberedas och lagas i förväg, ett annat är att de efter någon dag smakar ännu bättre.

Och med Tareq Taylors omisskännliga smaksäkerhet och kryddning från jordens alla hörn kan det förstås inte bli annat än gott, oavsett om grytan är grön eller innehåller kött, fågel eller fisk.

Erbjudanden!

Här presenterar vi olika erbjudanden och utvalda produkter från olika partners för våra läsare. Inlägget innehåller annonslänkar.

Muskökarta som tavla

Fler erbjudanden

Mat i sommartid

Mat i sommartid

Mat i sommartid av Mathias Dahlgren. I hyllade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg.


DET HÄNDER PÅ MUSKÖ

Se vad som är på gång på Muskö här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Annons

Stöd våra lokala Musköföretag!

Arbottna herrgård, Muskö

Det händer på Muskö.nu

Inget evenemang hittades!

Populärast just nu

Currently trending:

Annons

Sveriges bästa campingar - Min Drömresa

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

* markerar obligatoriska fält

Annons

[]