Mat i sommartid

av Mathias Dahlgren

I hyllade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg, grillmiddagar och fester under ljumma sommarkvällar, midsommar- och kräftkalas, det hembakade, sommarens bär, skörde- och svampfester och odlandet. Men boken spänner över en längre tid än bara sommaren – från dagen efter Valborg när brasan slocknat och knopparna brister på björken, till när kvällarna börjar mörkna igen och båten måste upp ur sjön. Det är den tiden då det börjar bli dags att tända i brasan, dra på sig raggsockorna och njuta av en kantarelltoast och ett glas rött. Men innan dess, se först till att njuta av allt det goda som sommarköket och ljuset bjuder på!

Erbjudanden!

Här presenterar vi olika erbjudanden och utvalda produkter från olika partners för våra läsare. Inlägget innehåller annonslänkar.

Fler erbjudanden

Tips! Trädgårdsböcker på bokrean!

Tips! Trädgårdsböcker på bokrean!

Snurrar dina tankar kring trädgård, blommor och odling kan du spana in dessa boktips som kan ge dig nya idéer och värdefulla tips på allt från grävning till grönsaksodling.

Laga mat på stekhäll

Laga mat på stekhäll

I den här boken får du lära dig allt du behöver veta för att lyckas med din matlagning på stekhäll.

Uteköket

Uteköket

Med enbart eld, glöd och rök kan du i ett rustikt utekök skapa smakupplevelser som knappt ens det mest glänsande, högteknologiska kockkök kan mäta sig med.

Holy Smoke BBQ – ingen rök utan kött

Holy Smoke BBQ – ingen rök utan kött

Brisket, shortribs, pulled pork – När du första gången smakar äkta amerikansk bbq är det lätt att förstå varför människor vallfärdar till de platser där den långsamma rökningen tas på största allvar.


DET HÄNDER PÅ MUSKÖ

Se vad som är på gång på Muskö här!

Annons

Stöd våra lokala Musköföretag!

Det händer på Muskö.nu

Inget evenemang hittades!

Populärast just nu

Annons

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

* markerar obligatoriska fält

Annons