Holy Smoke BBQ – ingen rök utan kött

av Johan Fritzell, Johan Åkerberg

Brisket, shortribs, pulled pork – När du första gången smakar äkta amerikansk bbq är det lätt att förstå varför människor vallfärdar till de platser där den långsamma rökningen tas på största allvar.
Sedan några år tillbaka behöver dock du inte ta dig till ett bbq-shack i Texas för en köttbit rökt low-and-slow; först ut i Sverige var Holy Smoke BBQ i Bräcke utanför Höganäs som nu samlat sitt kunnande för alla som vill lära sig vad som krävs för en fullvärdig bbq-måltid.

Erbjudanden!

Här presenterar vi olika erbjudanden och utvalda produkter från olika partners för våra läsare. Inlägget innehåller annonslänkar.

Fler erbjudanden

Laga mat på stekhäll

Laga mat på stekhäll

I den här boken får du lära dig allt du behöver veta för att lyckas med din matlagning på stekhäll.

Uteköket

Uteköket

Med enbart eld, glöd och rök kan du i ett rustikt utekök skapa smakupplevelser som knappt ens det mest glänsande, högteknologiska kockkök kan mäta sig med.

Middag i en gryta

Middag i en gryta

Middag i en gryta av Tareq Taylor. En av Sveriges största matprofiler, prisade kocken Tareq Taylor, kommer här med en ny kokbok full av grytor.

Mat i sommartid

Mat i sommartid

Mat i sommartid av Mathias Dahlgren. I hyllade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg.


DET HÄNDER PÅ MUSKÖ

Se vad som är på gång på Muskö här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Annons

Vandra i italien - Cinque Terre - Min Drömresa

Stöd våra lokala Musköföretag!

Det händer på Muskö.nu

10 dec 2022

Tomtesmyg

Muskö IF - Klubbstugan
Inget evenemang hittades!
Visa fler

Populärast just nu

Annons

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

* markerar obligatoriska fält

Annons

[]
musk1