Holy Smoke BBQ – ingen rök utan kött

av Johan Fritzell, Johan Åkerberg

Brisket, shortribs, pulled pork – När du första gången smakar äkta amerikansk bbq är det lätt att förstå varför människor vallfärdar till de platser där den långsamma rökningen tas på största allvar.
Sedan några år tillbaka behöver dock du inte ta dig till ett bbq-shack i Texas för en köttbit rökt low-and-slow; först ut i Sverige var Holy Smoke BBQ i Bräcke utanför Höganäs som nu samlat sitt kunnande för alla som vill lära sig vad som krävs för en fullvärdig bbq-måltid.

Erbjudanden!

Här presenterar vi olika erbjudanden och utvalda produkter från olika partners för våra läsare. Inlägget innehåller annonslänkar.

Fler erbjudanden

Tips! Trädgårdsböcker på bokrean!

Tips! Trädgårdsböcker på bokrean!

Snurrar dina tankar kring trädgård, blommor och odling kan du spana in dessa boktips som kan ge dig nya idéer och värdefulla tips på allt från grävning till grönsaksodling.

Laga mat på stekhäll

Laga mat på stekhäll

I den här boken får du lära dig allt du behöver veta för att lyckas med din matlagning på stekhäll.

Uteköket

Uteköket

Med enbart eld, glöd och rök kan du i ett rustikt utekök skapa smakupplevelser som knappt ens det mest glänsande, högteknologiska kockkök kan mäta sig med.

Middag i en gryta

Middag i en gryta

Middag i en gryta av Tareq Taylor. En av Sveriges största matprofiler, prisade kocken Tareq Taylor, kommer här med en ny kokbok full av grytor.


DET HÄNDER PÅ MUSKÖ

Se vad som är på gång på Muskö här!

Ekdal Big Red på Grytholmen

Ekdal Big Red på Grytholmen

Det var en varm och skön sommarkväll när Ekdal Big Red spelade på Grytholmen i lördags.

Annons

Stöd våra lokala Musköföretag!

Banner Söderängs Loppis 400x300

Det händer på Muskö.nu

Inget evenemang hittades!

Populärast just nu

Annons

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

* markerar obligatoriska fält

Annons