Arbottna Herrgård öppnar! ​

Arbottna Herrgård kommer att öppna verksamheten till försommaren.

Publicerad/uppdaterad: 19 april, 2021
Kategori: Arbottna | Nyheter

Arbottna Herrgård har genomgått en omfattande renovering och upprustning för att omvandla den tidigare privatbostaden till ett familjärt hotell med gårdscafé.

Den röda tråden är förkärleken till mat, hälsa och miljö. Vår restaurang kommer att servera mat med omtanke och vi kommer att ha noga utvalda lokala leverantörer. Vi tror mycket på att servera näringsriktig god mat och vi kommer gärna att dela våra recept till våra gäster.

Just nu pågår ett spännande arbete med att hitta lokala matproducenter och leverantörer. Vi är också i färd med att planera in olika temahelger med fokus på träning och välmående.

Det är mycket som ska ske just nu och vi lägger ett pussel nu med nytillverkade möbler som vi mixar med äldre vintage men också antikviteter. Något som jag ständigt tittar efter är möbler från Levin som ägde herrgården på 1800 talet. Men än så länge har vi inte hittat något, men drömmen finns.

Nu när vi ska tillsätta personal så har vi alla möjligheter att skapa ett team som har grundkunskapen inom hotell och restaurang men brinner för hälsa och träning, säger Britt-Marie Flink som är verksamhetschef. Det rätta teamet kommer att förmedla helheten och den familjära känsla vi vill att varje gäst ska känna.

Vi på Arbottna Herrgård (Säteri) söker nu medarbetare till hotell och gårdscafé. Vi söker flera personer som tillsammans ska bidra och förmedla vår tanke om kärlek för mat, miljö och hälsa. Skicka in ett personligt brev och berätta om vad du har för erfarenhet inom hotell och restaurang, har du kunskaper inom träning, yoga, eller annat välmående som du vill arbeta med så vill vi gärna veta.

Och vill du hjälpa till med att skapa våra nya trädgårdsodlingar är du mycket välkommen.

För mer information, kontakt britt-marie@arbottnaherrgard.se

Hemsida: https://arbottnaby.se/

PS vi är även i uppstart av sociala media kanaler så är du duktig på det så är det också en merit Ds


DET HÄNDER PÅ MUSKÖ

Se vad som är på gång på Muskö här!

Försvarsmakten övar i Stockholms skärgård 5-20 juni 2024

Försvarsmakten övar i Stockholms skärgård 5-20 juni 2024

Den 5-20 juni genomförs den återkommande marina övningen Baltic Operations (Baltops). Stora delar av Stockholms skärgård, inklusive Haninge, kommer att beröras, främst på Utö. Det kommer att röra sig stridsbåtar och soldater i hela skärgården.

Annons

Älvsnabbsmonumentet - Tavla

Stöd våra lokala Musköföretag!

Det händer på Muskö.nu

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Populärast just nu

Currently trending:

Annons

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

* markerar obligatoriska fält

Annons